Χωρίσματα Αλουμινίου

Χωρίσματα Αλουμινίου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Συστήματα κινητών χωρισμάτων γραφείων αλουμινίου, βαρέως τύπου με 100% σκελετό αλουμινίου, βαμμένα με αρχιτεκτονική πολυεστερική ηλεκτροστατική βαφή σε χρώμα RAL της επιλογής σας.

Αποτελούνται από δύο κρύσταλλα εκατέρωθεν πάχους από 5mm έως 8mm, με μεταξύ τους απόσταση 40mm και ενδιάμεσα περιστρεφόμενα μεταλλικά συστήματα σκίασης (περσίδες) 25mm με δυνατότητα να σηκώνονται.

Έχουμε την επιλογή όταν τις έχουμε ανοιχτές να εξασφαλίζουμε το φυσικό φως και την ορατότητα σε όλους τους χώρους των γραφείων και όταν κλείνουν να αποκλείουμε την οπτική επαφή δημιουργώντας ιδιωτικοποίηση και αυτονομία του χώρου. Τα χωρίσματα κατασκευάζονται με επιλογή είτε σε όλο το ύψος, ή με τυφλό τμήμα στο επιθυμητό ύψος, (κάτω και άνω) αποτελούμενο από δυο μελαμίνες εκατέρωθεν, διπλής όψεως 8+8mm σε χρώμα της επιλογής σας και ενδιάμεσα πετροβάμβακα 40mm-50 klg για καλύτερη θερμο-ηχομόνωση.

Το σύστημα έχει τη δυνατότητα προσθήκης κάσας αλουμινίου, με μεγάλη ποικιλία από πόρτες της αρεσκείας σας. Προσαρμόζονται πόρτες με υαλοπίνακα security ή triplex πάχους 10mm, πόρτες με επικολλημένη φορμάικα ή c.p.l. σε χρωματισμό της επιλογής σας, ακόμα και m.d.f. έτοιμη να βαφτεί στο επιθυμητό χρώμα.

Πελάτες

Αφοί Παν. Βίτσα Ο.Ε.

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία είμαστε ειδικοί στις τεχνικές εργασίες ανακαινίσεων!

Η εταιρία μας, Αφοι Βίτσα, δραστηριοποιείται στις τεχνικές εργασίες για πάνω από 15 χρόνια.

Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό την απόλυτη κάλυψη των οικιακών αλλά και επιχειρησιακών σας αναγκών.

περισσότερα

Επικοινωνία

Αφοί Παν. Βίτσα Ο.Ε. - Τεχνική εταιρία

 

dummy